BEELD ZEGT MEER DAN WOORDEN

Video’s zijn dé manier om een boodschap over te brengen of herinneringen te vereeuwigen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Emotie, herinneringen, gevoel… in een video kan het op harmonieuze wijze samenkomen. Op bedrijfsmatig vlak is het daarnaast een perfect middel om de waarde die je te bieden hebt zichtbaar te maken. Effectieve content trekt nieuwe klanten aan en houd bestaande klanten geïnteresseerd en geïnformeerd. 

De kwaliteit van een video bestaat uit een juiste balans tussen goed geluid, mooi beeldmateriaal en vakkundige bewerking. Wij beschikken over alle nodige materialen en expertise om een uiteenlopend scala aan video te kunnen produceren. Van het opnemen van beeld en geluid tot de complete montage.

PRODUCTIE OP MAAT

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder project vraagt om een eigen insteek. Met onze diensten bedienen wij verschillende klanten: van particulieren tot grote organisaties. Van korte, laagdrempelige video’s tot professionele films, wij staan klaar om je te voorzien van een productie op maat.

HOE WERKT HET?

Ben jij op zoek naar een professionele video? Je bent aan het juiste adres. In een vrijblijvend oriëntatiegesprek luisteren we graag naar jouw ideeën en denken we mee waar nodig. Vervolgens maken we een filmplan en kunnen de opnames beginnen. Met het geschoten materiaal zorgen we er in de montage voor dat jouw video tot leven komt!

DE JUISTE MATERIALEN

Bij Kwis Design beschikken we over de juiste apparatuur, kennis en licenties om ieder moment vast te leggen. Van actioncams voor spetterende actie tot de inzet van een drone voor prachtige luchtbeelden. Haarscherp beeld en kraakhelder geluid is de standaard vanuit waar we jouw wensen realiseren.

VAKKUNDIGE BEWERKING

De montage is de laatste fase waarin alles samenkomt. Hier knippen en bewerken we al jouw beelden tot een samenhangend geheel. Met jarenlange ervaring en uitgebreide editingsoftware ben je bij ons verzekerd van een professioneel, hoogstaand resultaat. Of je er nu voor kiest om beelden door ons te laten maken of zelf beelden aanlevert, wij zetten jouw wens om in realiteit. 

BEDRIJFSVIDEO

Bewegend beeld is een cruciaal onderdeel van marketingcommunicatie. Video is dé manier om merkbeleving, informatie en emotie samen te laten komen tot één geheel. Met een passende video maken wij jouw toegevoegde waarde op aantrekkelijke en effectieve wijze zichtbaar. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier vorm krijgt.

BRUILOFTEN

Het is zover: jullie trouwdag. Een dag vol emotie, spanning en liefde… genieten dus! Wij zorgen ervoor dat dit genieten niet tot één dag beperkt blijft. Met een filmische weergave van jullie bruiloft zorgen wij voor een herinnering die jullie nog lang kunnen koesteren.

DRONE

Je video naar een nog hoger level tillen? Met de juiste materialen en licenties kunnen wij hoogwaardige dronebeelden maken die een extra perspectief geven aan jouw video! Perfect om jouw project, vestiging of evenement vanuit een andere hoek in beeld te brengen.

AFTERMOVIES

Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten: van een open dag tot een jubileumfeest. Met een aftermovie leggen we de sfeer van jouw evenement op creatieve wijze vast. Zo weet je zeker dat jouw gasten de dag nooit meer zullen vergeten! 

OFFERTE AANVRAGEN

BESCHIKBAARHEID

Beste bezoeker,

Wegens omstandigheden ben ik momenteel minder goed bereikbaar en niet in de gelegenheid om nieuwe werken aan te nemen. Ik hoop u zo spoedig mogelijk weer van dienst te zijn zoals u van mij gewend bent of mag zijn.