JOUW VERHAAL VAN A TOT Z

Bij Kwis Design werken we snel, persoonlijk en compleet. Van particulier tot grote organisatie: wij zijn jouw specialist in creatief werk. Omdat wij een verzameling van complementaire diensten aanbieden kunnen wij jouw volledige merkidentiteit inrichten én uitdragen. Eén aanspreekpunt voor al jouw communicatieve uitingen, dat met een creatieve blik met je meedenkt! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? In ons portfolio nemen we je mee in een aantal afgeronde werken.

DIENSTEN

VIDEO & FOTOGRAFIE

Met professionele uitrusting en de nodige kennis van zaken schieten wij pakkend beeld en geluid in iedere situatie. 

Uitgebreide editing-software en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij keer op keer verrassen met prachtige video’s.

Tegenwoordig is pakkend fotomateriaal onmisbaar. Van foto’s voor jouw website of sociale kanalen tot een mooie print voor aan de muur: wij leggen jouw moment vast.

Om je fotomateriaal de extra touch te geven die het verdient.

Op zoek naar een mooie plaat voor aan de muur? Wij bieden een deel van ons werk aan via onze webshop. Een speciaal werk op maat in gedachten? Neem gerust contact op!

 

Til je foto’s en video’s naar een hoger level! Dronebeelden kunnen een waardevolle extra dimensie aan je content geven.

WEBSITES

WordPress is het meest gebruikte contentmanagemementsysteem ter wereld. Door gebruik te maken van WordPress leveren wij veilige, functionele en SEO-vriendelijke websites.

Om een huis te bouwen heb je een stuk grond nodig. Ditzelfde geldt voor websites, maar dan in de vorm van webruimte. Dit stukje webruimte moet niet teveel kosten, maar wel de nodige veiligheid en snelheid bieden. Wij verzekeren een veilige en goed bereikbare omgeving voor jouw website. Daarnaast kunnen we jouw website in beheer nemen en zorgen we daarmee op frequente basis voor de nodige checks, updates en back-ups. 

Ieder domein is inbegrepen met e-mailadressen naar keuze die gemakkelijk aan je bestaande mailprogramma’s gekoppeld kunnen worden. Zo kun je eenvoudig mailen met je eigen domeinnaam.

GRAFISCH

Een logo en huisstijl tonen wie je bent en maken jouw merk uniek. Met een persoonlijke aanpak ontwerpen wij de stijl die bij jouw organisatie past.

Op zoek naar een (digitaal) ontwerp? Flyers, brochures, visitekaartjes, plaatwerk: jij zegt het, wij ontwerpen het!

Door samen te werken met de juiste partners verzekeren wij je van kwalitatief hoogstaande bedrukkingen tegen een goede prijs.

SNEL

Bij de realisatie van jouw idee wil je graag snel resultaat. Waar ongeduldigheid voor ons een tekenend begrip is, snappen wij dit als geen ander. Flexibiliteit en een handen-uit-de-mouwen cultuur zorgen ervoor dat we jou snel van dienst zijn.

PERSOONLIJK

Wij geloven in maatwerk. Ieder mens, ieder bedrijf en iedere markt is anders. Vanuit deze ideologie gaan wij graag vrijblijvend het gesprek aan en spelen we in op de behoeften en wensen die jij hebt. Zo ben je verzekerd van een passend resultaat.

COMPLEET

Eén aanspreekpunt voor alles op gebied van visuele communicatie. Van het vormgeven van jouw merkidentiteit en website tot het produceren van een rijke mix aan promotiemateriaal: wij staan voor je klaar!

MIJN VERHAAL

Video’s maken is waar het allemaal begon. Van vakanties tot dagjes weg… de camera ging mee. Door de jaren heen werd deze passie alsmaar serieuzer, met maar één doel voor ogen: verhalen vertellen. Dit is waar mijn reis richting begon te krijgen. Een reis waarin ik me heb ontwikkeld tot iemand die zijn creativiteit graag inzet om anderen van dienst te zijn.

Van mijn hobby mijn werk maken, dat was het streven. Na mijn studie Bedrijfskunde kreeg ik hier als communicatieadviseur bij Rijkswaterstaat uitgebreid de kans voor. Vanuit mijn interesse voor videografie heb ik hier de meest adembenemende projecten in beeld gebracht. Van de Suurhoffbrug die midden in de nacht dwars door Rotterdam werd gevaren tot een overnachting op een onbewoonde zandplaat. Of wat dacht je van een complete videoserie over het werk van de weginspecteur? Het was al snel duidelijk: de communicatiewereld was waar mijn ambitie lag. Om me verder te ontwikkelen heb ik de masteropleiding Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam doorlopen. Hier heb ik veel wetenschappelijke inzichten opgedaan die mijn praktische kennis over media en communicatie verder hebben verdiept.

Ondernemen zit in mijn bloed. Dit zorgde ervoor dat de stap om naast mijn baan een eigen onderneming te starten geen vreemde was. Een combinatie tussen mijn werk in loondienst en een eigen onderneming zorgen ervoor dat ik brede ervaring heb in het aansturen én uitvoeren van verschillende mediaproducties. En nog belangrijker: het zorgt ervoor dat ik op de meest uiteenlopende plekken kom om de meest bijzondere verhalen vast te leggen! Het moge duidelijk zijn dat de woorden stilzitten en eentonigheid niet in mijn woordenboek voorkomen.

Door de jaren heen heb ik al talloze mooie dingen mogen maken waar ik met trots op terugkijk. Elke dag leerde ik door te doen. Ik zet mijn kennis en kunde nu graag in om anderen van dienst te zijn. Maar leren, dat doe ik nog steeds! Mijn droom is nog altijd om verhalen te vertellen en content te creëren dat écht iets toevoegt aan de wereld om ons heen. Help jij me mijn droom te verwezenlijken? Dan help ik je met het vertellen van jouw verhaal.

Kees Hasenaar

Meer weten?

BESCHIKBAARHEID

Beste bezoeker,

Wegens omstandigheden ben ik momenteel minder goed bereikbaar en niet in de gelegenheid om nieuwe werken aan te nemen. Ik hoop u zo spoedig mogelijk weer van dienst te zijn zoals u van mij gewend bent of mag zijn.