JOUW VERHAAL VAN A TOT Z

Bij Kwis Design werken we snel, persoonlijk en compleet. Met een uitgebreide skillset helpen we je bij het vertellen van jouw verhaal. Van particulier tot grote organisatie; wij zijn jouw specialist in creatief werk. Omdat wij een verzameling van complementaire diensten aanbieden kunnen wij jouw volledige merkidentiteit inrichten én uitdragen. Eén aanspreekpunt voor al jouw communicatieve uitingen, dat met een creatieve blik met je meedenkt!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? In ons portfolio nemen we je mee in een aantal afgeronde werken.

DIENSTEN

VIDEO & FOTOGRAFIE

Met professionele uitrusting en de nodige kennis van zaken schieten wij pakkend beeld en geluid in elke situatie. 

Uitgebreide editing-software en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij keer op keer verrassen met prachtige video’s.

Pakkend fotomateriaal is onmisbaar om doeltreffend te communiceren. Van foto’s voor jouw website of sociale kanalen tot een mooie print voor aan de muur; wij leggen jouw moment vast.

Om je fotomateriaal de extra touch te geven die het verdient.

Op zoek naar een mooie plaat voor aan de muur? Wij bieden een deel van ons werk aan via onze webshop. Een speciaal werk op maat in gedachten? Neem gerust contact op!

 

Til je foto’s en video’s naar een hoger level! Dronebeelden kunnen een waardevolle extra dimensie aan je content geven.

WEBSITES

WordPress is het meest gebruikte contentmanagemementsysteem ter wereld. Door gebruik te maken van WordPress leveren wij veilige, functionele en SEO-vriendelijke websites.

Om een huis te bouwen heb je een stuk grond nodig. Ditzelfde geldt voor websites, maar dan in de vorm van webruimte. Dit stukje webruimte moet niet teveel kosten, maar wel de nodige veiligheid en snelheid bieden. Wij verzekeren een veilige en goed bereikbare webruimte voor jouw website. Daarnaast kunnen we jouw website in beheer nemen en zorgen we daarmee op frequente basis voor de nodige checks, updates en back-ups. 

Ieder domein is inbegrepen met e-mailadressen naar keuze die gemakkelijk aan je bestaande mailprogramma’s gekoppeld kunnen worden. Zo kun je eenvoudig mailen met je eigen domeinnaam.

BRANDING & DESIGN

Door je logo en huisstijl communiceer je wie je bent en wat je als bedrijf wilt uitstralen. Met een persoonlijke aanpak ontwerpen wij de stijl die bij jouw organisatie past.

Op zoek naar een digitaal ontwerp? Flyers, brochures, visitekaartjes, plaatwerk: jij zegt het, wij ontwerpen het!

Door samen te werken met de juiste partners verzekeren wij je van kwalitatief hoogstaande bedrukkingen tegen een goede prijs.

SNEL

Bij de realisatie van jouw idee wil je graag snel resultaat. Waar ongeduldigheid voor ons een tekenend begrip is, snappen wij dit als geen ander. Flexibiliteit en een handen-uit-de-mouwen cultuur zorgen ervoor dat we jou snel van dienst zijn.

PERSOONLIJK

Wij geloven in maatwerk. Ieder mens, ieder bedrijf en iedere markt is anders. Vanuit deze ideologie gaan wij graag vrijblijvend het gesprek aan en spelen we in op de behoeften en wensen die jij hebt. Zo ben je verzekerd van een passend resultaat.

COMPLEET

Eén aanspreekpunt voor alles op gebied van visuele communicatie. Van het vormgeven van jouw merkidentiteit en het bouwen van een website tot het produceren van een rijke mix aan promotiemateriaal: je regelt het bij ons!

MIJN VERHAAL

Video’s maken is waar het allemaal begon. Van vakanties tot dagjes weg… de camera ging mee. Door de jaren heen werd deze passie alsmaar serieuzer, met maar één doel voor ogen: verhalen vertellen. Dit is waar mijn reis richting begon te krijgen. Een reis waarin ik me heb ontwikkeld tot iemand die zijn creativiteit graag inzet om anderen van dienst te zijn.

Van mijn hobby mijn werk maken, dat was het streven. In mijn eerste functie kreeg ik hier uitgebreid de kans voor. Na mijn studie Bedrijfskunde mocht ik vanuit mijn interesse voor videografie de meest adembenemende projecten in beeld brengen voor Rijkswaterstaat. Midden in de nacht vastleggen hoe de Suurhoffbrug dwars door Rotterdam werd gevaren, of overnachten op een onbewoonde zandplaat om een natuurserie over de wadwachters op Richel te maken. Ik had mijn roeping gevonden!

Ondernemen zit in mijn bloed. Dit zorgde ervoor dat de stap om naast mijn baan een eigen onderneming te starten, geen vreemde was. Een combinatie tussen een baan als communicatieadviseur en een eigen onderneming zorgt ervoor dat ik waardevolle ervaring opdoe aan beide kanten van het spectrum. Gedurende mijn Master Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam heb ik tevens veel wetenschappelijke inzichten opgedaan die mijn kennis over media en communicatie nog verder hebben verdiept.

Door de jaren heen heb ik talloze mooie dingen mogen maken waar ik met trots op terugkijk. Elke dag leerde ik door te doen. Inmiddels hoop ik mijn kwaliteiten in te zetten om anderen van dienst te kunnen zijn. Maar leren, dat doe ik nog steeds. Mijn droom is nog altijd om verhalen te vertellen en content te creëren dat écht iets toevoegt aan de wereld om ons heen. Help jij me mijn droom te verwezenlijken? Dan help ik je met het vertellen van jouw verhaal.

Kees