ONDERSCHEID JEZELF

Een doeltreffende visuele identiteit weerspiegelt wie je als organisatie bent en zorgt voor herkenbaarheid. Dit begint bij een passende huisstijl maar gaat ook over de vormgeving van andere online en offline uitingen die je als organisatie doet.

Bij Kwis Design kunnen we je helpen met het ontwikkelen en uitdragen van de visuele stijl die bij jouw organisatie past. Zo kunnen we een passende huisstijl creëren en vertalen we deze naar een verscheidenheid aan digitaal werk en bedrukkingen. Website, social media, plaatwerk, flyers, brochures, menukaarten… wij zorgen ervoor dat jouw boodschap overal op aantrekkelijke en effectieve wijze tot zijn recht komt.

Unieke en passende stijlen

Alles wat jij wil uitdragen, gevat in een passend ontwerp

HOE WERKT HET?

Of je nu op zoek bent naar een losstaand digitaal ontwerp of een geheel nieuwe huisstijl vorm wil geven: wij zijn je graag van dienst! In een vrijblijvend gesprek luisteren we aandachtig naar jouw ideeën. Vervolgens proberen we deze zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp op maat. Ben je nog niet helemaal tevreden? We maken graag nog wat aanpassingen om het ontwerp volledig aan te laten sluiten op jouw wensen.

(RE)BRANDING

Branding begint bij een huisstijl die volledig is afgestemd op jouw organisatie. Daarbij helpen wij je van A tot Z. Bestaat je bedrijf al wat langer en is de bestaande stijl toe aan een verfrissing? Wellicht ben je dan alleen op zoek naar een subtiel nieuw jasje zonder het verlies van herkenbaarheid. Ook hier begeleiden we je graag bij.

VOOR AL JOUW BEDRUKKINGEN

Jouw online ontwerp vertalen naar diverse offline middelen? Bij Kwis Design nemen we de moeite graag uit handen. Zo dragen wij zorg voor het gehele proces: van ontwerp tot aanlevering. Van in- en outdoor signing tot het bedrukken van promotiemateriaal. Bij ons is het zo geregeld! Door samen te werken met de juiste partners verzekeren wij je van een professioneel resultaat tegen een goede prijs. Regel je de productie liever zelf? Dat kan ook! Wij leveren je alle bestanden in het juiste formaat zodat je hier zelf mee aan de slag kunt.

VAKKUNDIG GRAFISCH ONTWERP

Jij zegt het...

LOGO & HUISSTIJL

De huisstijl geeft legitimiteit aan jouw organisatie. Het is belangrijk dat deze stijl reflecteert waar jouw organisatie voor staat. Een huisstijl begint bij een treffend bedrijfslogo. Wij ontwerpen een logo dat past bij jouw organisatie en leveren een huisstijlkaart waarop de toepassing van logo, kleuren en lettertypen overzichtelijk wordt weergegeven.

SIGNING

Signing is het etaleren van jouw merk door middel van bedrukkingen. Denk bijvoorbeeld aan gevelreclame, autoreclame, plaatwerk of vlaggen. Het zorgt voor zichtbaarheid en herkenbaarheid. Wij kunnen passende ontwerpen creëren en werken samen met professionals die dit vertalen naar allerlei materialen en middelen. Zo zorgen we ervoor dat we van al jouw wensen werkelijkheid maken.

DRUKWERK

Drukwerk speelt nog altijd een belangrijke rol binnen marketingcommunicatie. Denk bijvoorbeeld aan flyers, brochures of het ouderwetse visitekaartje. Met een creatieve twist maken wij sprekende ontwerpen die jouw boodschap tot leven brengen. Daarnaast regelen we ook graag de afhandeling van jouw drukwerk: snel en tegen een goede prijs.

OFFERTE AANVRAGEN

BESCHIKBAARHEID

Beste bezoeker,

Wegens omstandigheden ben ik momenteel minder goed bereikbaar en niet in de gelegenheid om nieuwe werken aan te nemen. Ik hoop u zo spoedig mogelijk weer van dienst te zijn zoals u van mij gewend bent of mag zijn.