DE VOORDEUR VAN JE ORGANISATIE

De website is de voordeur van veel organisaties. Dit is de plek waar mensen hun eerste indruk over jouw organisatie zullen vormen, of waar men regelmatig op terugvalt voor informatie. Het is dan ook belangrijk dat je een goed verzorgde website hebt die naast aantrekkelijk ook functioneel is ingericht.

Bij Kwis Design helpen we je met het bouwen van een website die recht doet aan jouw organisatie. Van visuele vormgeving tot scherpe teksten. Met een door ons ontworpen WordPress site bied je nieuwe en bestaande klanten een goede ervaring.

CONTENT

Een website valt of staat met de juiste content. Goed verzorgd beeldmateriaal en doeltreffende teksten zijn belangrijk om je website persoonlijk en pakkend te maken. Beschik je nog niet over de juiste content? Geen probleem! Wij kunnen mooie foto’s en video’s maken die de uitstraling van je website een boost geven. Daarnaast kunnen we je ondersteunen in het creëren van passende teksten die de spijker op zijn kop slaan.

Professionele WordPress sites

Een kant-en-klare, verzorgde, veilige en functionele website

Razendsnelle hosting

Zorgeloze hosting, geoptimaliseerd voor WordPress

Inclusief e-mail

Eenvoudig mailen met je eigen domeinnaam

Zorgeloos beheer

Periodieke updates, checks & back-ups

HOE WERKT HET?

Wil jij een aantrekkelijke website laten maken die laat zien waar jij voor staat? Wij zijn je graag van dienst. Met een vrijblijvend oriëntatiegesprek maken we graag kennis met jou en je ideeën. Ben je nog niet helemaal zeker over het beoogde resultaat? Maak je geen zorgen. Wij denken met een creatieve blik mee! Vervolgens vertalen we al jouw ideeën in een ontwerp op maat. We lopen alles samen door en kijken of er nog aanpassingen nodig zijn. Is alles naar wens? Dan kan jouw nieuwe site officieel online!

IK HEB EEN NIEUWE WEBSITE... EN NU?

Gefeliciteerd! Je nieuwe website is klaar. Laat die bezoekers maar komen! Het is wel zaak om je website regelmatig te onderhouden. Gelukkig sta je niet alleen. Voor een vast bedrag per jaar beheren wij je website door periodiek de nodige updates uit te voeren, controles te doen en een back-up te maken. Zo blijft je website veilig, functioneel en bereikbaar. Kan en doe je dit liever zelf? Dat is natuurlijk ook een optie!

AANPASSINGEN

Een effectieve website heeft regelmatig wat verfrissing nodig. Wij werken uitsluitend met gebruiksvriendelijke tools, zoals onze vaste pagebuilder Elementor Pro. Dit zorgt ervoor dat je zelf gemakkelijk kleine wijzigingen doet. Nieuwe teksten, afbeeldingen of video’s toevoegen is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij de oplevering van jouw nieuwe website laten we graag de basics van Elementor Pro zien. Daarnaast sturen we je een handige brochure met de belangrijkste tips. Kom je er toch niet helemaal uit, of zijn er grotere aanpassingen nodig? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

RESPONSIVE

Wist je dat gemiddeld meer dan de helft van de bezoekers jouw website vanaf een mobiele telefoon bekijkt? Het is belangrijk om een website te hebben die goed reageert op verschillende schermgroottes en apparaten. Een website dient daarom ‘responsive’ te zijn. Met Elementor Pro verzekeren wij je van een volledig functioneel, responsive design.

VINDBAARHEID

Een website hebben is één ding, gevonden worden een tweede. Om je vindbaarheid te vergroten is het belangrijk om je website ‘zoekmachinevriendelijk’ in te richten. Wij nemen de nodige stappen om jouw website vindbaar en toegankelijk te maken.

 

In een effectieve vindbaarheidsstrategie spelen zoekwoorden een grote rol. Met de nodige basiskennis van webteksten en SEO (Search Engine Optimalisation) kunnen wij je hierin begeleiden. Daarnaast kunnen we doorverwijzen naar ervaren marketing- en online specialisten die jouw vindbaarheid naar een nog hoger level kunnen brengen.

WAT KOST HET?

Een compleet WordPress ontwerp vanaf 999 euro

Het ontwerpen van een nieuwe WordPress site kan al vanaf 999 euro. De exacte kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals de grootte van de website, de gewenste functionaliteiten en het wel of niet zelf aanleveren van webteksten en beeldmateriaal. Naast de eenmalige ontwerpkosten zijn er ook terugkerende kosten verbonden aan een website. Dit zijn de kosten die in rekening worden gebracht voor de webhosting en het eventuele beheer. Hiervoor geldt dat je dit bij ons kunt onderbrengen of zelf een externe partij kunt benaderen. De prijzen die wij hanteren zijn hieronder weergegeven.


WordPress-ontwerp, webhosting… huh?! Ontvang je graag wat meer informatie over het laten maken van een nieuwe website? Laat je naam en e-mailadres achter en wij voorzien je van een brochure:

WEBHOSTINGPAKKETTEN

HOSTING

Webhosting
25 per maand (ex btw)
 • 25 GB razendsnelle SSD schijfruimte
 • Inclusief domeinnaam en e-mail
 • Inclusief SSL certificaat
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Elementor Pro

BEHEER

Webhosting inclusief periodiek onderhoud
40 per maand (ex btw)
 • 25 GB razendsnelle SSD schijfruimte
 • Inclusief domeinnaam en e-mail
 • Inclusief SSL certificaat
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Elementor Pro
 • Updates, controles en back-up (ieder kwartaal)
Populair

OFFERTE AANVRAGEN

BESCHIKBAARHEID

Beste bezoeker,

Wegens omstandigheden ben ik momenteel minder goed bereikbaar en niet in de gelegenheid om nieuwe werken aan te nemen. Ik hoop u zo spoedig mogelijk weer van dienst te zijn zoals u van mij gewend bent of mag zijn.