JULLIE DAG, VOOR ALTJD

Jullie speciale dag is aangebroken… gefeliciteerd! Een moment als dit wil je natuurlijk altijd bij je dragen. En dat kan! Met een bijzondere verfilming van jullie bruiloft maken wij jullie onvergetelijke dag ook echt onvergetelijk. Een trouwvideo is de ideale manier om alle bijzondere momenten te herbeleven en delen met familie en vrienden. 

 

Wij maken uitsluitend filmische trouwfilms, dus geen simpele samenvatting van jullie trouwdag. Hiermee zorgen we voor een ervaring waar jullie de rest van jullie leven van kunnen genieten. Zijn jullie ook nog steeds op zoek naar een goede bruidsfotograaf? Wij nemen graag een second shooter mee die een prachtige bruidsreportage maakt. Wel zo makkelijk! Zie onderstaande pagina voor een overzicht van de pakketten en extra’s die we aanbieden.

VIDEOPAKKETTEN

BASIS

Een prachtige trouwvideo
1650 inclusief BTW
  • Kennismakingsgesprek
  • Hele dag aanwezig (max. 12 uur)
  • Trouwfilm (5-10 minuten) in 4K

UITGEBREID

Een onvergetelijke vastlegging
2150
1950 inclusief BTW
  • Kennismakingsgesprek
  • Reiskostenvrij (tot 100 km)
  • Hele dag aanwezig (max. 14 uur)
  • Trouwfilm (5-10 minuten) in 4K
  • Dronebeelden (indien mogelijk)
  • Losse clips (in overleg)
  • Socialmediatrailer (+- 1 min)
Populair

TOELICHTING

Tijdens een kennismakingsgesprek, online of fysiek, spreken we jullie wensen tot in detail door. Wij zorgen er graag voor dat het eindproduct volledig is afgestemd op wie jullie zijn. Vervolgens nemen we ook graag nog even contact op met de ceremoniemeester(s) en andere leveranciers, zodat alles goed op elkaar is afgestemd.

Onze trouwfilms zijn van zeer hoge kwaliteit en worden opgeleverd in 4K resolutie. Al onze producties zijn voorzien gelicenseerde muziek (tenzij jullie op voorhand andere muziekwensen hebben). De duur van de video zal tussen de vijf en tien minuten bedragen. 

Onderdeel van uitgebreid pakket: 
Mits de locatie en het weer het toelaten kunnen wij prachtige dronebeelden maken die jullie video nét dat beetje extra geven. Belangrijk is dat het vliegen met een drone op de trouwlocatie is toegestaan en dat er geen sprake is van harde wind of neerslag.

Onderdeel van uitgebreid pakket: 
Op verzoek is het mogelijk om losse fragmenten te ontvangen, bijvoorbeeld van speeches, de geloften of de openingsdans. Wij doen ons uiterste best om alles op beeld te vangen, maar dit is niet altijd mogelijk. Tijdens onze kennismaking spreken we graag de mogelijkheden door.

Onderdeel van uitgebreid pakket: 
Niets is leuker dan jullie dag te kunnen delen. Met een trailer speciaal gemaakt voor social media laat je iedereen de hoogtepunten van jullie dag zien.

BESCHIKBAARHEID AANVRAGEN