JULLIE DAG, VOOR ALTJD

Jullie speciale dag is aangebroken… gefeliciteerd! Een moment als dit wil je natuurlijk altijd bij je dragen. En dat kan! Met een bijzondere verfilming van jullie bruiloft maken we deze onvergetelijke dag ook écht onvergetelijk. Een trouwfilm is de ideale manier om alle bijzondere momenten te herbeleven en delen met familie en vrienden. 

Wij maken uitsluitend filmische trouwfilms die het volledige verhaal van jullie dag vertellen, dus geen simpele samenvatting of nietszeggende teaser. Hiermee zorgen we voor een ervaring waar jullie de rest van jullie leven van kunnen genieten. Tijdens de bruiloft zijn wij onzichtbaar en zorgen we er vanaf de achtergrond voor dat alles zo perfect mogelijk op beeld wordt gevangen. Zie onderstaande pagina voor een overzicht van de mogelijkheden.

VIDEOPAKKETTEN

BASIS

Een prachtige trouwvideo
1950 inclusief BTW
  • Kennismakingsgesprek
  • Hele dag aanwezig (max. 14 uur)
  • Trouwfilm (5-10 minuten) in 4K
  • Reiskostenvrij (tot 100 km)

UITGEBREID

Een onvergetelijke vastlegging
2250 inclusief BTW
  • Kennismakingsgesprek
  • Hele dag aanwezig (max. 14 uur)
  • Trouwfilm (5-10 minuten) in 4K
  • Reiskostenvrij (tot 100 km)
  • Dronebeelden (indien mogelijk)
  • Socialmediatrailer (+- 1 min)
Populair

TOELICHTING

Tijdens een kennismakingsgesprek (online of fysiek) spreken we jullie wensen tot in detail door. Wij zorgen er namelijk graag voor dat het eindproduct volledig is afgestemd op wie jullie zijn. Voorafgaand aan de bruiloft nemen we ook graag nog even contact op met de ceremoniemeester(s) en andere leveranciers, zodat we goed voorbereid zijn op de dag zelf.

Onze trouwfilms zijn van zeer hoge kwaliteit en worden standaard opgeleverd in 4K resolutie. Al onze producties zijn voorzien van gelicenseerde muziek, tenzij jullie graag specifieke nummers in de film verwerkt zien. Doorgaans heeft de trouwfilm een duur van tussen de vijf en tien minuten. 

Onderdeel van uitgebreid pakket: 
Mits de locatie en het weer het toelaten kunnen wij prachtige dronebeelden maken waardoor jullie trouwfilm nóg specialer wordt. Belangrijk is dat het vliegen met een drone op de trouwlocatie is toegestaan en dat er geen sprake is van harde wind of neerslag. 

Onderdeel van uitgebreid pakket: 
Niets is leuker dan jullie dag te kunnen delen. Met een trailer speciaal gemaakt voor social media laat je iedereen de hoogtepunten van jullie dag zien.

BESCHIKBAARHEID AANVRAGEN

BESCHIKBAARHEID

Beste bezoeker,

Wegens omstandigheden ben ik momenteel minder goed bereikbaar en niet in de gelegenheid om nieuwe werken aan te nemen. Ik hoop u zo spoedig mogelijk weer van dienst te zijn zoals u van mij gewend bent of mag zijn.