ONDERSCHEID JEZELF

Als organisatie wil je je kunnen onderscheiden van het gros. Je visuele identiteit is daarbij essentieel. Het logo en de huisstijl weerspiegelen wie je bent en wat je wilt uitstralen. Het consistent hanteren van deze stijl zorgt voor optimale herkenbaarheid. Met een passende visuele stijl komt jouw merk pas echt tot leven!

Bij Kwis Design helpen we je met het ontwikkelen en uitdragen van de visuele stijl die bij jouw organisatie past. We helpen je bij het creëren van een passende huisstijl en vertalen deze door naar een verscheidenheid aan digitaal werk en bedrukkingen. Website, social media, signing, drukwerk… wij zorgen ervoor dat jouw merk overal tot zijn recht komt.

Unieke en passende stijlen

Alles wat jij wil uitdragen, gevat in een passend ontwerp

HOE WERKT HET?

Of je nu op zoek bent naar een klein, digitaal ontwerp of op het punt staat een hele nieuwe stijl vorm te geven: wij zijn je graag van dienst! In een vrijblijvend gesprek luisteren we aandachtig naar jouw ideeën. Vervolgens proberen we deze zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp op maat. Ben je nog niet helemaal tevreden? We maken graag nog wat aanpassingen om het ontwerp volledig aan te laten sluiten op jouw wensen.

BESTAANDE STIJLEN EN REBRANDING

Wellicht bestaat je bedrijf al wat langer en heb je al een bepaalde stijl waar je op voort wil borduren. Geen probleem! Wij passen ons graag aan en zorgen dat al ons werk in lijn staat met jouw visuele indentiteit. In sommige gevallen is de bestaande huisstijl aan een verfrissing toe; een subtiel nieuw jasje zonder het verlies van herkenbaarheid. Ook hier begeleiden we je graag in.

VOOR AL JOUW BEDRUKKINGEN

Op zoek naar professionele bedrukkingen? Bij Kwis Design nemen we de moeite graag uit handen. Zo dragen wij zorg voor het gehele proces: van ontwerp tot aanlevering. Van in- en outdoor signing tot het bedrukken van promotiemateriaal, bij ons is het zo geregeld! Door samen te werken met de juiste partners verzekeren wij je van een kwalitatief hoogstaand resultaat tegen een goede prijs. Regel je de productie liever zelf? Dat kan ook! Wij leveren je alle bestanden in het juiste formaat zodat je hier zelf mee aan de slag kunt.

VAKKUNDIG GRAFISCH ONTWERP

Jij zegt het...

LOGO & HUISSTIJL

De huisstijl geeft legitimiteit aan jouw organisatie. Het is belangrijk dat deze stijl reflecteert waar jouw organisatie voor staat. Een huisstijl begint bij een treffend bedrijfslogo. Wij ontwerpen een logo dat past bij jouw organisatie en leveren een huisstijlkaart waarop de toepassing van logo, kleuren en lettertypen overzichtelijk wordt weergegeven.

SIGNING

Signing is het etaleren van jouw merk door middel van bedrukkingen. Denk bijvoorbeeld aan gevelreclame, autoreclame, plaatwerk of vlaggen. Het zorgt voor zichtbaarheid en herkenbaarheid. Wij kunnen passende ontwerpen creëren en werken samen met professionals die dit vertalen naar allerlei materialen en middelen. Zo zorgen we ervoor dat we van al jouw wensen werkelijkheid maken.

DRUKWERK

Drukwerk speelt nog altijd een belangrijke rol als het aankomt op marketingcommunicatie. Denk bijvoorbeeld aan flyers, brochures of het ouderwetse visitekaartje. Met een creatieve twist maken wij sprekende ontwerpen die jouw boodschap tot leven brengen. Daarnaast regelen we ook graag de afhandeling van jouw drukwerk: snel en tegen een goede prijs.

OFFERTE AANVRAGEN